Beginnende sporter

Je bent je bewust van het belang van bewegen? Maar je begint juist met sporten en je weet eigenlijk niet wat je moet doen? Dan kan een personal trainer jou daarbij helpen door op regelmatige tijdstippen samen te sporten.

Een gezond en fit lichaam heeft namelijk tal van voordelen: het zorgt voor stressvermindering, een verhoogd zelfvertrouwen, een verbetering van je hart- en longfuncties, enzovoort.

Bovendien kan een gezond, fit en belastbaar lichaam meer werk verrichten. Op een veilige en effici‘nte manier maken we jouw lichaam terug sterk.

GRATIS INTAKE

Onze personal trainers nodigen steeds iedereen eerst uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier maak je kennis met de praktijk en onze werkmethode. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te bespreken wat een personal trainer voor jou kan betekenen en hoe we jouw vooropgestelde sportieve doelstellingen op een haalbare manier kunnen bereiken.

Neem contact op >

Je hebt nooit alle kennis in pacht. Daarom heb ik samen met andere specialisten besloten de stap te zetten naar een gemeenschappelijke praktijk genaamd "Progress". Dit sportmedisch centrum legt de focus op Personal Training en Kinesitherapie. Met elk onze eigen kennis vullen we elkaar perfect aan en zijn we in de mogelijkheid om jou nog beter te begeleiden.

Ontdek Progress >

Contact

Ward Diricks ward.diricks@gmail.com 0472/34.09.06 Langeplankstraat 21
9052 Zwijnaarde
(Belgi‘)

Heb je vragen of wil je eens een vrijblijvende ontmoeting? Neem gerust contact op.