Recreatieve sporter

Elke sportieve doelstelling wordt gekenmerkt door zijn eigen specifieke eisen. Een marathon zal anders moeten voorbereid worden dan de 'Ten Miles van Antwerpen'. Een personal trainer heeft een unieke expertise om hierop flexibel in te spelen.

Bijgevoegd aan de trainingsschema's koppelen wij functionele kracht. Zo ontstaan trainingsschema's die zowel focussen op kracht in functie van de sportieve uitdaging, als ook op het eigen lichaam als trainingstool.

GRATIS INTAKE

Onze personal trainers nodigen steeds iedereen eerst uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier maak je kennis met de praktijk en onze werkmethode. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te bespreken wat een personal trainer voor jou kan betekenen en hoe we jouw vooropgestelde sportieve doelstellingen op een haalbare manier kunnen bereiken.

Neem contact op >

Je hebt nooit alle kennis in pacht. Daarom heb ik samen met andere specialisten besloten de stap te zetten naar een gemeenschappelijke praktijk genaamd "Progress". Dit sportmedisch centrum legt de focus op Personal Training en Kinesitherapie. Met elk onze eigen kennis vullen we elkaar perfect aan en zijn we in de mogelijkheid om jou nog beter te begeleiden.

Ontdek Progress >

Contact

Ward Diricks ward.diricks@gmail.com 0472/34.09.06 Langeplankstraat 21
9052 Zwijnaarde
(Belgi‘)

Heb je vragen of wil je eens een vrijblijvende ontmoeting? Neem gerust contact op.