Wat is personal training?

Een personal trainer zorgt voor die extra motivatie

Jouw lichaam is gemaakt om te bewegen. Vaak zijn we er ons bewust van, maar ontbreekt het ons aan motivatie om daadwerkelijk de armen uit de mouwen te steken. Een personal trainer, die je helpt in het verleggen van je grenzen en je te stimuleert om toch te bewegen, kan voor jou de ideale persoon zijn. Samen stippelen we een haalbaar plan op maat uit en voorzien we, samen met jou, verplichte momenten om te sporten.

Een personal trainer heeft de knowhow om jou op een correcte en doeltreffende manier te begeleiden

Heb je dan toch de moed en motivatie om te bewegen, is een gebrek aan kennis een vaak voorkomend obstakel. Als personal trainer heb ik door mijn studies en bijscholingen de knowhow en door mijn ervaring een visie opgebouwd om je in ideale omstandigheden te begeleiden.

Vanuit mijn visie focus ik in de eerste plaats op het beter bewegen van je lichaam. Een noodzakelijke stap, die velen overslaan, maar die cruciaal is om op lange termijn blessurevrij te kunnen sporten. Vervolgens bepalen we samen wat de beste manier is om sportief op te bouwen naar jouw vooropgestelde doelstelling. Daarbij stappen we af van de klassieke saaie fitnesstoestellen waarbij je verplicht neerzit. Wij gunnen jouw lichaam de beweging waar het naar snakt.

GRATIS INTAKE

Onze personal trainers nodigen steeds iedereen eerst uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Op die manier maak je kennis met de praktijk en onze werkmethode. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te bespreken wat een personal trainer voor jou kan betekenen en hoe we jouw vooropgestelde sportieve doelstellingen op een haalbare manier kunnen bereiken.

Neem contact op >

Je hebt nooit alle kennis in pacht. Daarom heb ik samen met andere specialisten besloten de stap te zetten naar een gemeenschappelijke praktijk genaamd "Progress". Dit sportmedisch centrum legt de focus op Personal Training en Kinesitherapie. Met elk onze eigen kennis vullen we elkaar perfect aan en zijn we in de mogelijkheid om jou nog beter te begeleiden.

Ontdek Progress >

Contact

Ward Diricks ward.diricks@gmail.com 0472/34.09.06 Langeplankstraat 21
9052 Zwijnaarde
(Belgi‘)

Heb je vragen of wil je eens een vrijblijvende ontmoeting? Neem gerust contact op.